Tryg E-Handel mærkets værdier

Vores mål er at skabe sikkerhed og tryghed for danske internetforbrugere samt give hjemmeside ejere mere værdi til deres webshop eller hjemmeside.

  • Gennemsigtighed

    Verden, som den er idag, går utrolig stærk og man skal stå tidligt op for, at kunne følge med. Her kan det som dansk eller udenlandsk forbruger godt være svært at følge med. Her vil Tryg E-Handel mærket give forbrugeren en tryghed i, at den hjemmeside man kigger på, ikke er lavet for at skade folk.

  • Sikkerhed og tryghed

    De to ovenstående ord er to af de fire solide grundfundamenter, som hele Tryg E-handel mærkets grundværdi er bygget op på. Uden sikkerhed er der ingen tryghed.

  • Ansvar

    Er det sidste af de fire grundværdier som Tryg E-handel mærket er bygget op omkring. Vi vil med mærket arbejde hen imod, at danske webshops tager ansvar og viser det over for deres kunder.

Bag mærket

Tryg E-handel mærket er en dansk mærkeordning, hvor virksomheder i fælleskab kan udtrykke, at de går op i at oplevelsen i at handle på internettet skal være en tryg oplevelse og ikke noget, man skal være nervøs over.

Bag mærket står Zellert ApS, et digitalt e-commerce bureau i Aulum, lidt nord for Herning, der i sit daglige virke leverer top kvalitets e-commerce løsninger. Vi har igennem de sidste mange år selv skabt og drevet flere succesfulde webshops og derved erfaret, hvad der skal til og hvad man skal passe på med.

Vil du med på rejsen og vise, at din virksomhed støtter Tryg E-handel? Så tilmeld din virksomhed eller hjemmeside på knappen herunder.

Bestil mærket